Over Ons

Constructie is onze passie

Heeft u hulp nodig bij (een van uw) bouwprojecten?

Inspirerende bouwwerken, daar bouwen wij aan mee

Vol passie werken wij aan verschillende bouwwerken en durven zo buiten onze kaders te denken. Wij hebben korte communicatielijn met onze klanten en gaan voor duurzame en tevreden relaties. Loyaliteit naar onze klanten en nakomen van afspraken is vanzelfsprekend binnen Helmand Constructief adviesbureau bv.

AFBEELDING-1.jpeg

Constructief adviesbureau in Budel

Ben je opzoek naar een constructief adviseur die economisch en esthetisch meedenkt? En ben je ook opzoek naar een constructeur die ten alle tijden meedenkt over allerlei soorten constructies in beton,- staal,- en houtconstructies? Dan ben je bij Helmand Constructies en Advies aan het juiste adres voor een deskundig en onafhankelijk advies. 

Helmand Constructief adviesbureau bv is een constructief adviesbureau met een eigen standplaats in Budel. Wij maken hoofdberekeningen in staal, beton en houtconstructies. Onze projecten variëren qua omvang, maar wij zijn vooral actief in de woning,- en utiliteitsbouw. Wij benaderen een ontwerp vanuit de filosofie van veiligheid en werken vandaaruit de eisen en wensen van onze opdrachtgever(s) uit.

Kwaliteit & korte communcatielijnen

We hebben jarenlange ervaring met het maken van de berekening voor hoofddraagconstructies en detailberekening voor staalconstructies. Voor de detailberekening in staalconstructies voorzien wij onze opdrachtgevers van een optimale aansluiting met zo min mogelijke handeling. Tevens bieden wij ook las advies aan voor een optimale productieproces.

Wij zijn continue bezig met innovatieve ontwikkeling. Afhankelijk van wat de opdrachtgever wil, adviseren wij ook regelmatig voor een veilig en optimaal constructiesysteem. Naast innovatie en technologie blijven de volgende kernwaardes voor ons altijd gelden: Kwaliteit, korte communicatielijn en accuraat. Om al deze doelen te behalen blijven wij onszelf door ontwikkelen en verbeteren.